Bokföringssupport och hjälp med redovisning

Låda med kvittonNu startar jag med bokförings-support så du kan fråga mig hur man bokför saker och ting. Du kan kontakta mig via chat (smidigast), men även via email och telefon eller genom att fylla i ett formulär som kommer snart på denna site. Chatsupporten kan även erbjuda att vi delar skärm och på så sätt kan jag visar exakt hur man gör i ditt eller vårt bokföringsprogram.

Ser din "bokföring" ut som till höger är det kanske dags att ta itu med det och kontakta mig? 

(Förresten, om du hellre vill fråga personer som oftast hjälper dig gratis i något av de många forum som finns som diskuterar bokföring, så finns en lista med länkar till forum under Resurser > Länkar > Forum där bokföring, driva företag diskuteras. Därigenom kan du få massor med gratis hjälp av kunniga och insatta personer.

Foto: Box of Receiptz av Jim Frazier

Klicka på "Läs mer" för kontaktmetoder och mera information, tex priser mm.

Bokförings-"support"

Om du inte hittar svaret på din fråga på nätet eller på denna site, så kan du numera ställa din fråga direkt till mig. Det är en tjänst som kan passa dig  som gör bokföring själv. Detta är en väldigt billig betald support där du donerar en 50-lapp, så får du svar på din fråga. Du kan även maila eller chatta med mig person via AIM, ICQ, MSN eller Skype.

Ola Andersson, Bokföramoms.seBokföra åt dig, starthjälp

Jag kan också åta mig att göra en del av din bokföring åt dig!

Kanske det vore hjälpsamt att anlita mig för att göra en första månads bokföring åt dig? På så vis kommer du igång  och jag sätter då upp filer och kontonplaner och bokföra en första månad åt dig? Resten av månaderna kan du sedan vanligen duplicera nya transaktioner från tidigare liknande transaktioner och ändra siffrorna. Det är vanligen mycket lättare att bokföra på det viset. För de saker som är nya så finns ju supporten ovan.

Jag tar 30:- per verifikation. Du kan leverera dina kvitton i en skokartong då!  (Helst inte...) 

Kanske du bara behöver hjälp med de kvartalsvisa eller månatliga skattedeklarationerna? Det gör jag också? Jag tar 250:- per skattedeklaration (en del förutsättningar gäller för det priset).

Vill du ha hjälp att betala ut löner? Det hjälper jag också till med! Jag tar 50:- per lönespecifikation.

Du kan betala mig lätt och enkelt också, med Paypal och flera andra liknande metoder. 

Jag hoppas på ett givande samarbete med dig!

Kontakta mig för att få veta mera om ovanstående

AIM AIM/iChat: Chat / Lägg till

Skype Skype: Chat / Lägg till

Mobil Mobil: 0709-66 01 99

Epost Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Donera gärna!

Donera gärna en kall öl eller en varm kopp kaffe om du har haft nytta av informationen på denna webbsite!

Ju mera pengar jag får in desto vettigare känns det att lägga tid på siten. Målet är att sammanställa på ett lättläst och begripligt sätt den information du som företagare behöver följa, men som trots det är svår att hitta och förstå.

Stort tack på förhand för din donation och uppmuntrande ord.

Donera

Du kan även donera med Paypal till Ola[at]intelligentmammals.se.

Välkommen från Google!

Nu när du läst denna artikel så hoppas jag att du även läser FLERA av artiklarna på denna webbsite! Om du inte fick svar på din fråga av artikeln eller den var oklar, så lämna gärna feedback med formuläret ovan. Du kan även kontakta mig direkt för att fråga om bokföring?

Är du student?

Om du är en student eller elev på någon form av ekonomi eller bokföringsutbildning, så behöver du inte skicka dina läxor och inlämningsuppgifter till mig. Om du inte samtidigt skickar med några hundralappar. Ok?! :)

Söker du en utvecklare, utbildare?

 Ola Andersson Filemaker och Joomla! konsult

Jag som ligger bakom denna webbplats söker just nu små och stora uppdrag och hoppas du kontaktar mig inför ditt nästa projekt. Jag är verkligen jätteduktig. Söker du något av detta?

  • Skräddarsydda lösningar i FileMaker
  • Snygga webbplatser i Joomla!
  • Rolig utbildning och support på:
    • Bokföring
    • Filemaker
    • Joomla!

Jag bor i Stockholm men har även kunder på distans.

Mitt timpris är 650:- eller 950:- i timmen.

Jag driver även:

Kommer snart (sensommaren 2015):