Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/local/var/www/bokforamoms.se/wwwbm/components/com_weblinks/models/categories.php on line 95

Länkar som inte passar i de andra kategorierna.

Inom denna kategori finns bokföringsprogram och program relaterade till de uppgifter som bokföring innebär, tex löner, budget och kalkylering. Men det är bara de jag känner till. Det är förstås ingen komplett lista. Underkategorierna visar vilka som finns på flera plattformar (Dvs Mac OS X, Windows, Linux osv).

Bokföringsprogram för Mac OS X.

Bokföringsprogram för Microsoft Windows.

Bokföringsprogram som funkar på flera plattformar, Mac OS X, Microsoft Windows, Linux.

Det finns många forum och ställen att få råd och hjälp för kämpande småföretagare. Siten du är på är bara en av många. I denna kategori finns några forum där man kan ställa frågor om bokföring, företagande och relaterade ämnen.

Det finns andra siter förutom denna som erbjuder information hur man bokför saker och ting. Det finns Wikis, det finns kontoplaner att ladda hem och det finns annan referensinformation. Här finns de jag känner till.

Denna webbplats lagrar information om dig Googleannonser och Googlebesöksstatistik och för en del andra funktioner som tex inloggning.