Villkor för denna site

Här är villkoren för användningen av denna site och mina lösningar.

Jag (Ola Andersson) och min enskilda firma Mammals är inte ansvariga för fel eller oriktigheter i den information som presenteras här, de siffror som kommer ut ur våra lösningar eller din användning av information och siffror.

Om du följer våra råd och/eller använder mina lösningar och ditt bokföringsprogram därmed kraschar, din dator exploderar, ditt hus brinner upp och din käraste katt blir skrämd och rymmer för att aldrig återfås igen, så kan jag på inget sätt hållas ansvariga eller ersättningsskyldiga för något av detta.

Inte heller är vi ansvariga om du följer våra råd och använder våra lösningars utskrifter och/eller siffror i din bokföring som därmed inte godkänns av din revisor och/eller skattemyndigheten vilket i sin tur leder till att du får skattetillägg, skönstaxering eller betalningsanmärkningar eller blir åtalad för skattebrott eller bokföringsbrott eller dömd till att tillbringa 580 år med att sortera och tyda handskrivna oläsliga och obegripliga blanketter åt Skatteverket.

Jag är heller inte ansvariga för att du som en direkt följd av våra råd, information siffror eller lösningar från denna webbsite måste lämna hus och hem och flytta in i en sandlåda under Essingeleden vilket gör att din fru väljer att flytta till sin mamma där hon träffar en stilig fransman och flyttar vidare till Yemen med honom och dina barn som du därför aldrig ser igen. Eller tvärtom om du är kvinna och läser detta.

Jag är alltså inte ansvarig eller ersättningsskyldig för någonting under några omständigheter.

MVH/Ola Andersson / Mammals (enskild firma)

P.S. Min intention med denna site "Bokföra moms" (www.bokforamoms.se) är dock att hjälpa till och underlätta för dig men vi kan inte säga oss vara ersättningsskyldiga för något som du fått av oss gratis. :)

Donera gärna!

Donera gärna en kall öl eller en varm kopp kaffe om du har haft nytta av informationen på denna webbsite!

Ju mera pengar jag får in desto vettigare känns det att lägga tid på siten. Målet är att sammanställa på ett lättläst och begripligt sätt den information du som företagare behöver följa, men som trots det är svår att hitta och förstå.

Stort tack på förhand för din donation och uppmuntrande ord.

Donera

Du kan även donera med Paypal till Ola[at]intelligentmammals.se.

Välkommen från Google!

Nu när du läst denna artikel så hoppas jag att du även läser FLERA av artiklarna på denna webbsite! Om du inte fick svar på din fråga av artikeln eller den var oklar, så lämna gärna feedback med formuläret ovan. Du kan även kontakta mig direkt för att fråga om bokföring?

Är du student?

Om du är en student eller elev på någon form av ekonomi eller bokföringsutbildning, så behöver du inte skicka dina läxor och inlämningsuppgifter till mig. Om du inte samtidigt skickar med några hundralappar. Ok?! :)

Söker du en utvecklare, utbildare?

 Ola Andersson Filemaker och Joomla! konsult

Jag som ligger bakom denna webbplats söker just nu små och stora uppdrag och hoppas du kontaktar mig inför ditt nästa projekt. Jag är verkligen jätteduktig. Söker du något av detta?

  • Skräddarsydda lösningar i FileMaker
  • Snygga webbplatser i Joomla!
  • Rolig utbildning och support på:
    • Bokföring
    • Filemaker
    • Joomla!

Jag bor i Stockholm men har även kunder på distans.

Mitt timpris är 650:- eller 950:- i timmen.

Jag driver även:

Kommer snart (sensommaren 2015):