Varför?

@ Flickr Creative Commons ProjectVarför tar jag och lägger hundratals arbetstimmar på att bygga en site som denna som i praktiken ger bort information gratis? Det finns en enkel anledning - jag hatar krångel och alla som lever på det och på så sätt har ett intresse i att bevara krånglet. Till den senare kategorin hör tex redovisningsfirmor, revisorer och hela Skatteverket och förstås all onödiga byråkrater.

Om jag genom denna site kan minska intäkterna en liten smula för dessa skojare genom att du inser att bokföring inte alls är så skrämmande och svårt och otillgängligt som de låter påskina, så är syftet med denna site uppnått! Det är faktiskt fullt möjligt för en normalbegåvad egen företagare att sköta sin bokföring själv och då spara kanske 2000:- per månad (det varierar förstås).

Om du tycker att detta initativ är lovvärt och vill stödja det, så bli gärna medlem (då får du många flera tjänster), donera en liten summa via tex Paypal till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Foto: Day 118 av data_op.

Donera gärna!

Donera gärna en kall öl eller en varm kopp kaffe om du har haft nytta av informationen på denna webbsite!

Ju mera pengar jag får in desto vettigare känns det att lägga tid på siten. Målet är att sammanställa på ett lättläst och begripligt sätt den information du som företagare behöver följa, men som trots det är svår att hitta och förstå.

Stort tack på förhand för din donation och uppmuntrande ord.

Donera

Du kan även donera med Paypal till Ola[at]intelligentmammals.se.

Välkommen från Google!

Nu när du läst denna artikel så hoppas jag att du även läser FLERA av artiklarna på denna webbsite! Om du inte fick svar på din fråga av artikeln eller den var oklar, så lämna gärna feedback med formuläret ovan. Du kan även kontakta mig direkt för att fråga om bokföring?

Är du student?

Om du är en student eller elev på någon form av ekonomi eller bokföringsutbildning, så behöver du inte skicka dina läxor och inlämningsuppgifter till mig. Om du inte samtidigt skickar med några hundralappar. Ok?! :)

Söker du en utvecklare, utbildare?

 Ola Andersson Filemaker och Joomla! konsult

Jag som ligger bakom denna webbplats söker just nu små och stora uppdrag och hoppas du kontaktar mig inför ditt nästa projekt. Jag är verkligen jätteduktig. Söker du något av detta?

  • Skräddarsydda lösningar i FileMaker
  • Snygga webbplatser i Joomla!
  • Rolig utbildning och support på:
    • Bokföring
    • Filemaker
    • Joomla!

Jag bor i Stockholm men har även kunder på distans.

Mitt timpris är 650:- eller 950:- i timmen.

Jag driver även:

Kommer snart (sensommaren 2015):