@ Flickr Creative Commons ProjectVarför tar jag och lägger hundratals arbetstimmar på att bygga en site som denna som i praktiken ger bort information gratis? Det finns en enkel anledning - jag hatar krångel och alla som lever på det och på så sätt har ett intresse i att bevara krånglet. Till den senare kategorin hör tex redovisningsfirmor, revisorer och hela Skatteverket och förstås all onödiga byråkrater.

Om jag genom denna site kan minska intäkterna en liten smula för dessa skojare genom att du inser att bokföring inte alls är så skrämmande och svårt och otillgängligt som de låter påskina, så är syftet med denna site uppnått! Det är faktiskt fullt möjligt för en normalbegåvad egen företagare att sköta sin bokföring själv och då spara kanske 2000:- per månad (det varierar förstås).

Om du tycker att detta initativ är lovvärt och vill stödja det, så bli gärna medlem (då får du många flera tjänster), donera en liten summa via tex Paypal till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Foto: Day 118 av data_op.

Denna webbplats lagrar information om dig Googleannonser och Googlebesöksstatistik och för en del andra funktioner som tex inloggning.