Sociala nätverk

Det finns ett gäng sociala nätverk där man kan dela med sig av länkar, här är några jag har hittat där användare har sparat undan, tipsat om denna site.

Delicious

www.bokforamoms.se (siten har sparats 17 gånger)

Olika specifika sidor för tex lönespecifikationer, fakturamallen, skattekontot, intäkter, moms har det sparat direktlänkar för 24 gånger till. Tack alla!

StumbleUpon

www.bokforamoms.se

Tack!

IDG + MacWorld recenserar Mammals Lönespecifikationer

Upptäckte idag (2011-07-21) att  MacWorld har gjort en test av olika löneprogram, däribland det som tidigare fanns på denna webbsida som jag döpt till Mammals Löner 2009. (När siten kom upp igen nu i juli 2011, så passade jag på att ta bort länken till det).

Det testet verkar ha publicerats i april 2010, för ungefär 15 månader sedan. Programmet fick 2 av 5 i betyg och beskrivs som enklare, utan automatik och med lågt antal funktioner. Smile 

Men en skärmdump var med i alla fall, där ser man. :)

Att jag inte upptäckt detta beror på att de inte kontaktat mig att de gjorde testet. Att jag inte läser deras webbsiter speciellt ofta är nog en annan orsak. :) 

Hursomhelst, tack MacWorld och IDG. 

Den versionen som recenserades fick 416 nedladdingar (Mac OS X) och 1154 nedladdningar för Windows. Totalt 1570 nedladdningar. 

Inlägg i forum: Företagande.se

Inlägg i forum: Webmasternetwork

I inlägg nr 41 i en diskussion "Bokföring, årsredovisning" på webmasternetwork" så nämns och citeras min site. Det jag tycker är speciellt roligt är att den som citerar själv skrivit en bok om bokföring som används på universitet i utbildningar av civilekonomer. Tack!

(Uppdaterat länken idag: 2010-09-25, då jag råkade upptäcka den slutat fungera).

Donera gärna!

Donera gärna en kall öl eller en varm kopp kaffe om du har haft nytta av informationen på denna webbsite!

Ju mera pengar jag får in desto vettigare känns det att lägga tid på siten. Målet är att sammanställa på ett lättläst och begripligt sätt den information du som företagare behöver följa, men som trots det är svår att hitta och förstå.

Stort tack på förhand för din donation och uppmuntrande ord.

Donera

Du kan även donera med Paypal till Ola[at]intelligentmammals.se.

Välkommen från Google!

Nu när du läst denna artikel så hoppas jag att du även läser FLERA av artiklarna på denna webbsite! Om du inte fick svar på din fråga av artikeln eller den var oklar, så lämna gärna feedback med formuläret ovan. Du kan även kontakta mig direkt för att fråga om bokföring?

Är du student?

Om du är en student eller elev på någon form av ekonomi eller bokföringsutbildning, så behöver du inte skicka dina läxor och inlämningsuppgifter till mig. Om du inte samtidigt skickar med några hundralappar. Ok?! :)

Söker du en utvecklare, utbildare?

 Ola Andersson Filemaker och Joomla! konsult

Jag som ligger bakom denna webbplats söker just nu små och stora uppdrag och hoppas du kontaktar mig inför ditt nästa projekt. Jag är verkligen jätteduktig. Söker du något av detta?

  • Skräddarsydda lösningar i FileMaker
  • Snygga webbplatser i Joomla!
  • Rolig utbildning och support på:
    • Bokföring
    • Filemaker
    • Joomla!

Jag bor i Stockholm men har även kunder på distans.

Mitt timpris är 650:- eller 950:- i timmen.

Jag driver även:

Kommer snart (sensommaren 2015):