Det finns ett gäng sociala nätverk där man kan dela med sig av länkar, här är några jag har hittat där användare har sparat undan, tipsat om denna site.

Delicious

www.bokforamoms.se (siten har sparats 17 gånger)

Olika specifika sidor för tex lönespecifikationer, fakturamallen, skattekontot, intäkter, moms har det sparat direktlänkar för 24 gånger till. Tack alla!

StumbleUpon

www.bokforamoms.se

Tack!

Upptäckte idag (2011-07-21) att  MacWorld har gjort en test av olika löneprogram, däribland det som tidigare fanns på denna webbsida som jag döpt till Mammals Löner 2009. (När siten kom upp igen nu i juli 2011, så passade jag på att ta bort länken till det).

Det testet verkar ha publicerats i april 2010, för ungefär 15 månader sedan. Programmet fick 2 av 5 i betyg och beskrivs som enklare, utan automatik och med lågt antal funktioner. Smile 

Men en skärmdump var med i alla fall, där ser man. :)

Att jag inte upptäckt detta beror på att de inte kontaktat mig att de gjorde testet. Att jag inte läser deras webbsiter speciellt ofta är nog en annan orsak. :) 

Hursomhelst, tack MacWorld och IDG. 

Den versionen som recenserades fick 416 nedladdingar (Mac OS X) och 1154 nedladdningar för Windows. Totalt 1570 nedladdningar. 

Peter Nordins Teknikblog så finns en länk till oss den 19 juli 2010. Tack!

I "Ett forum om bokföring (bokfoering.se)" så omnämns vi i en tråd som heter "Bokföra beslut om skatt". Tack! :)

I Gunilla's travelogue så nämns vi den 28 sept 2008.

 

I inlägg nr 11283 i en väldans lång tråd så nämns fakturamallen och lösningen för lönespecifikationer. 

Själv har jag nämnt denna site massa gånger på tex http://www.99.se/ och http://www.egenfirma.se/

Men i tex denna tråd "Vettiga bokföringsprogram", inlägg #56 sid 3, så är det inte jag. Tack CSoft.

Visserligen har jag själv nämnt denna site i inlägg jag skrivit på Företagande.se, men dessa gånger var det inte jag. Se här:

Tack alla!

I inlägg nr 41 i en diskussion "Bokföring, årsredovisning" på webmasternetwork" så nämns och citeras min site. Det jag tycker är speciellt roligt är att den som citerar själv skrivit en bok om bokföring som används på universitet i utbildningar av civilekonomer. Tack!

(Uppdaterat länken idag: 2010-09-25, då jag råkade upptäcka den slutat fungera).

Denna webbplats lagrar information om dig Googleannonser och Googlebesöksstatistik och för en del andra funktioner som tex inloggning.