Siten skapades 2007 av mig, Ola Andersson. Varför beskrivs i en annan artikel, i denna artikel presenterar jag mig lite mera.

Ola Andersson

Fat venom / SpidermanDriver i vanliga fall enskilda firman Mammals. Har dock tidigare haft både enskild firma, handelsbolag och aktiebolag och skött om allting omkring ekonomin, skatter, årsredovisning, deklarationer mm i dessa i flera år.

Har gått flera kurser i Bokföring och förstås läst massor med böcker om det. Denna site är en sammanställning av praktiskt användbar information som inte lätt återfinns i dessa många böcker eller på Skattetrollens webbsiter, som jag skulle vilja haft tillgänglig när jag började.

Jag har ett långt förflutet som utbildare i alla möjliga datorrelaterade ämnen, programmerare, utvecklare, men idag jobbar jag mest med att bygga databaser och affärssystem och olika lösningar i en databasprogramvara som heter FileMaker Pro. Jag jobbar även med att göra webbsiter i Joomla och ibland kan jag koppla ihop dessa, tex ett backoffice-administrationslösning i FileMaker som kan prata med både webshoppen, skicka mail till kunder, prata med Ratsit och med Pacsoft. Mer om detta på min företagssite.

Driver även en tvåspråkig humor-blogg alltommig.nu där jag skriver lite dumheter. Min livsambition är samma som alla andras, att bli biten av en radioaktiv spindel, så jag får spindelkrafter och kan svinga mig mellan hustaken i min spindeldräkt. Omöjligt säger du? Jag kan faktiskt banta så jag får plats i den säger jag. Smile

AIM AIM/iChat: Chat / Lägg till
ICQ ICQ: 11835284
MSN MSN: Chat
(ej för epost, se nedan)
Skype Skype: Chat / Lägg till

Mobil Mobil: 0709-66 01 99

Epost Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta mig så berättar jag mera! Smile

Denna webbplats lagrar information om dig Googleannonser och Googlebesöksstatistik och för en del andra funktioner som tex inloggning.