Om mig som ligger bakom siten

Siten skapades 2007 av mig, Ola Andersson. Varför beskrivs i en annan artikel, i denna artikel presenterar jag mig lite mera.

Ola Andersson

Fat venom / SpidermanDriver i vanliga fall enskilda firman Mammals. Har dock tidigare haft både enskild firma, handelsbolag och aktiebolag och skött om allting omkring ekonomin, skatter, årsredovisning, deklarationer mm i dessa i flera år.

Har gått flera kurser i Bokföring och förstås läst massor med böcker om det. Denna site är en sammanställning av praktiskt användbar information som inte lätt återfinns i dessa många böcker eller på Skattetrollens webbsiter, som jag skulle vilja haft tillgänglig när jag började.

Jag har ett långt förflutet som utbildare i alla möjliga datorrelaterade ämnen, programmerare, utvecklare, men idag jobbar jag mest med att bygga databaser och affärssystem och även små lösningar i en databasprogramvara som heter FileMaker Pro. Jag jobbar även med att göra webbsiter i Joomla och ibland kan jag koppla ihop dessa. Mer om detta på min företagssite.

Driver även en tvåspråkig humor-blogg alltommig.nu där jag skriver lite dumheter. Min livsambition är samma som alla andras, att bli biten av en radioaktiv spindel, så jag får spindelkrafter och kan svinga mig mellan hustaken i min spindeldräkt. Omöjligt säger du? Jag kan faktiskt banta så jag får plats i den säger jag. Smile

AIM AIM/iChat: Chat / Lägg till
ICQ ICQ: 11835284
MSN MSN: Chat
(ej för epost, se nedan)
Skype Skype: Chat / Lägg till

Mobil Mobil: 0709-66 01 99

Epost Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta mig så berättar jag mera! Smile

Donera gärna!

Donera gärna en kall öl eller en varm kopp kaffe om du har haft nytta av informationen på denna webbsite!

Ju mera pengar jag får in desto vettigare känns det att lägga tid på siten. Målet är att sammanställa på ett lättläst och begripligt sätt den information du som företagare behöver följa, men som trots det är svår att hitta och förstå.

Stort tack på förhand för din donation och uppmuntrande ord.

Donera

Du kan även donera med Paypal till Ola[at]intelligentmammals.se.

Välkommen från Google!

Nu när du läst denna artikel så hoppas jag att du även läser FLERA av artiklarna på denna webbsite! Om du inte fick svar på din fråga av artikeln eller den var oklar, så lämna gärna feedback med formuläret ovan. Du kan även kontakta mig direkt för att fråga om bokföring?

Är du student?

Om du är en student eller elev på någon form av ekonomi eller bokföringsutbildning, så behöver du inte skicka dina läxor och inlämningsuppgifter till mig. Om du inte samtidigt skickar med några hundralappar. Ok?! :)

Söker du en utvecklare, utbildare?

 Ola Andersson Filemaker och Joomla! konsult

Jag som ligger bakom denna webbplats söker just nu små och stora uppdrag och hoppas du kontaktar mig inför ditt nästa projekt. Jag är verkligen jätteduktig. Söker du något av detta?

  • Skräddarsydda lösningar i FileMaker
  • Snygga webbplatser i Joomla!
  • Rolig utbildning och support på:
    • Bokföring
    • Filemaker
    • Joomla!

Jag bor i Stockholm men har även kunder på distans.

Mitt timpris är 650:- eller 950:- i timmen.

Jag driver även:

Kommer snart (sensommaren 2015):