Inledning

Denna avdelning berättar om hur du bokför alla skojiga rader som finns på det Skattekontoutdrag som Skattetrollen skickar dig lite då och då. Dessa bara verkar obegripliga, men så svårt är det inte. Som vi hoppas visa. Smile

Sök på radens text

Du hittar alla raders exakta fras genom att söka fram dem på denna avdelning "Bokföring av skattekontots rader". De finns i bokstavsordning och du kan söka fram dem genom att skriva ett ord i filter-rutan, eller bläddra ner till rätt rad.

Otydligheter, fel, fattas något?

Står det något konstigt i artikeln du inte förstår, hittar du fel, eller fattas information? Skriv gärna en kommentar eller skicka oss ett mail, så kan vi förbättra informationen.

Även om vi vid skrivandet av denna artikel har sammanställt alla rader som någonsin angetts på de  tre skattekonton vi har (för ett AB sedan 2003, ett HB sedan 2002 och ett privat sedan 1999), så kan det fattas rader som du har på ditt Skattekontoutdrag. I så fall hoppas vi att du berättar om det för oss!

Denna webbplats lagrar information om dig Googleannonser och Googlebesöksstatistik och för en del andra funktioner som tex inloggning.