Bokföra skattekontot - Inledning

Inledning

Denna avdelning berättar om hur du bokför alla skojiga rader som finns på det Skattekontoutdrag som Skattetrollen skickar dig lite då och då. Dessa bara verkar obegripliga, men så svårt är det inte. Som vi hoppas visa. Smile

Sök på radens text

Du hittar alla raders exakta fras genom att söka fram dem på denna avdelning "Bokföring av skattekontots rader". De finns i bokstavsordning och du kan söka fram dem genom att skriva ett ord i filter-rutan, eller bläddra ner till rätt rad.

Otydligheter, fel, fattas något?

Står det något konstigt i artikeln du inte förstår, hittar du fel, eller fattas information? Skriv gärna en kommentar eller skicka oss ett mail, så kan vi förbättra informationen.

Även om vi vid skrivandet av denna artikel har sammanställt alla rader som någonsin angetts på de  tre skattekonton vi har (för ett AB sedan 2003, ett HB sedan 2002 och ett privat sedan 1999), så kan det fattas rader som du har på ditt Skattekontoutdrag. I så fall hoppas vi att du berättar om det för oss!

Donera gärna!

Donera gärna en kall öl eller en varm kopp kaffe om du har haft nytta av informationen på denna webbsite!

Ju mera pengar jag får in desto vettigare känns det att lägga tid på siten. Målet är att sammanställa på ett lättläst och begripligt sätt den information du som företagare behöver följa, men som trots det är svår att hitta och förstå.

Stort tack på förhand för din donation och uppmuntrande ord.

Donera

Du kan även donera med Paypal till Ola[at]intelligentmammals.se.

Välkommen från Google!

Nu när du läst denna artikel så hoppas jag att du även läser FLERA av artiklarna på denna webbsite! Om du inte fick svar på din fråga av artikeln eller den var oklar, så lämna gärna feedback med formuläret ovan. Du kan även kontakta mig direkt för att fråga om bokföring?

Är du student?

Om du är en student eller elev på någon form av ekonomi eller bokföringsutbildning, så behöver du inte skicka dina läxor och inlämningsuppgifter till mig. Om du inte samtidigt skickar med några hundralappar. Ok?! :)

Söker du en utvecklare, utbildare?

 Ola Andersson Filemaker och Joomla! konsult

Jag som ligger bakom denna webbplats söker just nu små och stora uppdrag och hoppas du kontaktar mig inför ditt nästa projekt. Jag är verkligen jätteduktig. Söker du något av detta?

  • Skräddarsydda lösningar i FileMaker
  • Snygga webbplatser i Joomla!
  • Rolig utbildning och support på:
    • Bokföring
    • Filemaker
    • Joomla!

Jag bor i Stockholm men har även kunder på distans.

Mitt timpris är 650:- eller 950:- i timmen.

Jag driver även:

Kommer snart (sensommaren 2015):