Om guiden

Denna avdelning innehåller guider för att göra bokföring. Vår ambition är att göra lättförståeliga guider utan krångliga termer som dessutom beskriver hur man göra detta med bokföring i praktiken.

För användningen av dessa guider gäller dock vissa villkor (om du följer våra guider och skatteverkets insatsstyrka gör en gryningsräd och slänger dig i sin mörkaste fängelsehåla, så är vi inte ansvariga för detta tex) och du bör också veta att de är sammanfattningar. Därmed gör de inte anspråk på att vara kompletta. Vi försöker där det är möjligt länka till mera fullständig information.

Tips oss gärna!

Kommer du på något viktigt som fattas i någon av våra artiklar och guider får du gärna skriva en kommentar på artikeln, den kan dels hjälpa andra och även oss att förbättra artikeln. Eller kontakta oss direkt.

Donera gärna!

Donera gärna en kall öl eller en varm kopp kaffe om du har haft nytta av informationen på denna webbsite!

Ju mera pengar jag får in desto vettigare känns det att lägga tid på siten. Målet är att sammanställa på ett lättläst och begripligt sätt den information du som företagare behöver följa, men som trots det är svår att hitta och förstå.

Stort tack på förhand för din donation och uppmuntrande ord.

Donera

Du kan även donera med Paypal till Ola[at]intelligentmammals.se.

Välkommen från Google!

Nu när du läst denna artikel så hoppas jag att du även läser FLERA av artiklarna på denna webbsite! Om du inte fick svar på din fråga av artikeln eller den var oklar, så lämna gärna feedback med formuläret ovan. Du kan även kontakta mig direkt för att fråga om bokföring?

Är du student?

Om du är en student eller elev på någon form av ekonomi eller bokföringsutbildning, så behöver du inte skicka dina läxor och inlämningsuppgifter till mig. Om du inte samtidigt skickar med några hundralappar. Ok?! :)

Söker du en utvecklare, utbildare?

 Ola Andersson Filemaker och Joomla! konsult

Jag som ligger bakom denna webbplats söker just nu små och stora uppdrag och hoppas du kontaktar mig inför ditt nästa projekt. Jag är verkligen jätteduktig. Söker du något av detta?

  • Skräddarsydda lösningar i FileMaker
  • Snygga webbplatser i Joomla!
  • Rolig utbildning och support på:
    • Bokföring
    • Filemaker
    • Joomla!

Jag bor i Stockholm men har även kunder på distans.

Mitt timpris är 650:- eller 950:- i timmen.

Jag driver även:

Kommer snart (sensommaren 2015):