På denna webbplats hittar du guider, ordförklaringar, experthjälp, länkar, lösningar och forum som är till för att du skall lära dig konsten att bokföra moms och skatt.

Denna webbplats har dock en del halvfärdiga sektioner, avdelningar och artiklar. Jag uppskattar om du tar dig lite tid att ge mig feedback på artiklarna, det finns flera olika sätt att göra det. Dels via formuläret längst ner i varje artikel, dels i forumet och dels genom att kontakta mig via epost eller chat.

Eftersom du hittat hit har du säkert upptäckt att Skatteverket inte får ge råd i sådana här frågor (Bokföring) och alla de bokföringsfirmor och revisorer som finns i landet vill förstås ha betalt för att lära dig detta. Eller så måste man köpa och läsa mycket tjocka och exceptionellt tråkiga böcker. Men inte här. Gratis, enkel, praktisk, information riktad till egna företagare och inte bokföringsnissar, som förhoppningsvis åtminstone ibland är rolig, om hur man gör bokföring. Det är denna webbplats mål och syfte.

Välkommen!

/Ola

Foto:  Payday av Mark Strozier

Denna webbplats lagrar information om dig Googleannonser och Googlebesöksstatistik och för en del andra funktioner som tex inloggning.